Andy vs. Wesley gemist? "Mijn dochter kan nog beter voetballen dan jullie"

Andy vs. Wesley gemist? "Mijn dochter kan nog beter voetballen dan jullie"

Dinsdag 6 september 2022 om 14:39

De realityserie Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse met Andy van der Meijde en Wesley Sneijder was gisteren (5 september) direct na Veronica Offside te zien bij Veronica. We zagen Andy van der Meijde tijdens een training meerdere opmerkingen maken naar de jongens: "Je mag wel een beetje bewegen. Je staat daar als een zoutzak." Er moet nog veel gedaan worden volgens Van der Meijde, hij is totaal niet tevreden over zijn team en denkt dat zijn dochter nog beter kan voetballen dan de jongens daar. Bekijk het fragment hieronder.

Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse is elke maandag om 21:30 uur op Veronica te zien. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken.

<em>Andy vs. Wesley</em> gemist? &quot;Mijn dochter kan nog beter voetballen dan jullie&quot; De realityserie Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse met Andy van der Meijde en Wesley Sneijder was gisteren (5 september) direct na Veronica Offside te zien bij Veronica. We zagen Andy van der Meijde tijdens een training meerdere opmerkingen maken naar de jongens: "Je mag wel een beetje bewegen. Je staat daar als een zoutzak." Er moet nog veel gedaan worden volgens Van der Meijde, hij is totaal niet tevreden over zijn team en denkt dat zijn dochter nog beter kan voetballen dan de jongens daar. Bekijk het fragment hieronder. Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse is elke maandag om 21:30 uur op Veronica te zien. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken. Bekijk ook Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse: Andy ontvangt 'erotisch' cadeau voor Melisa Bekijk deze video » Ontevreden Andy van der Meijde kapt training af: "Kom, we gaan barbecueën" (video) Bekijk deze video »
TV :
Andy vs. Wesley gemist? "Mijn dochter kan nog beter voetballen dan jullie"

Actuele video's

Meer actuele video's