GroenLinks en het klimaat: grootspraak en naïef

GroenLinks en het klimaat: grootspraak en naïef

GroenLinks en het klimaat: grootspraak en naïef Bij WNL is parlementair verslaggever Wouter de Winther (De Telegraaf) te gast. Hij ziet dat Jesse Klaver de nodige grootspraak bezigt, omdat GroenLinks dacht de touwtjes in handen te hebben na de Provinciale Statenverkiezingen. De plannen van GroenLinks zullen door het kabinet in ieder geval niet worden uitgevoerd. Ook GroenLinks wint: de speech van Jesse Klaver Bekijk deze video »
TV :

Bij WNL is parlementair verslaggever Wouter de Winther (De Telegraaf) te gast. Hij ziet dat Jesse Klaver de nodige grootspraak bezigt, omdat GroenLinks dacht de touwtjes in handen te hebben na de Provinciale Statenverkiezingen. De plannen van GroenLinks zullen door het kabinet in ieder geval niet worden uitgevoerd.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op GroenLinks en het klimaat: grootspraak en naïef of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: groenlinks, nederland, politiek, provinciale statenverkiezingen, coalitie, klimaat, jesse klaver, wnl, kermis, npo, commentator, statenverkiezingen, koude, wouter de winther


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV