Bekijk beelden van nieuw seizoen Massa is Kassa: Peter legt 'handgranaat' in de wc

Bekijk beelden van nieuw seizoen Massa is Kassa: Peter legt 'handgranaat' in de wc

Vanavond gaat ondanks alle commotie een nieuw seizoen van Familie Gillis: massa is kassa van start op SBS6. Bekijk de eerste beelden hieronder.

Viezerik
In de eerste aflevering roept Peter zijn werknemers bijeen om de boel op scherp te zetten voor het hoogseizoen. Nicol en Peter gaan ook samen genieten van een overnachting in een van de nieuwe pipowagens. Tijdens deze break moeten ze gebruikmaken van een openbare toilet. Nicol vindt dat niet zo fijn wanneer Peter besluit zijn 'handgranaat' neer te leggen: "Viezerik!" Bekijk beelden hieronder.

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf dinsdag 6 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bekijk beelden van nieuw seizoen <em>Massa is Kassa</em>: Peter legt 'handgranaat' in de wc Vanavond gaat ondanks alle commotie een nieuw seizoen van Familie Gillis: massa is kassa van start op SBS6. Bekijk de eerste beelden hieronder. ViezerikIn de eerste aflevering roept Peter zijn werknemers bijeen om de boel op scherp te zetten voor het hoogseizoen. Nicol en Peter gaan ook samen genieten van een overnachting in een van de nieuwe pipowagens. Tijdens deze break moeten ze gebruikmaken van een openbare toilet. Nicol vindt dat niet zo fijn wanneer Peter besluit zijn 'handgranaat' neer te leggen: "Viezerik!" Bekijk beelden hieronder. Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf dinsdag 6 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vandaag Inside over Peter Gillis in Massa is Kassa: "Talpa laat de reality liggen" Bekijk deze video » Rob Goossens over slechte kijkcijfers SBS6: "Benieuwd naar Rob Kemps bij Ik Hou van Holland" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's