In Familie Gillis: massa is kassa krijgt Peter Gillis straf van Nicol

In Familie Gillis: massa is kassa krijgt Peter Gillis straf van Nicol

Vanavond in de eerste aflevering van een nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa gaan Peter en Nicol overnachten in een van de pipowagens die klaar zijn voor de verhuur. Hondje Coco is ook mee. Maar zodra Peter Nicol "Mammaloe' begint te noemen verandert de sfeer en wordt er wat Nicol betreft niet meer 'gehatseflatst'. Bekijk de beelden hieronder.

In <em>Familie Gillis: massa is kassa</em> krijgt <em>Peter Gillis</em> straf van Nicol Vanavond in de eerste aflevering van een nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa gaan Peter en Nicol overnachten in een van de pipowagens die klaar zijn voor de verhuur. Hondje Coco is ook mee. Maar zodra Peter Nicol "Mammaloe' begint te noemen verandert de sfeer en wordt er wat Nicol betreft niet meer 'gehatseflatst'. Bekijk de beelden hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Angela de Jong vindt dat Peter Gillis van de buis moet verdwijnen Bekijk deze video » Talpa-directeur Marco Louwerens over Peter Gillis: 'We gaan uit van de feiten' (video) Bekijk deze video » Bekijk beelden van nieuw seizoen Massa is Kassa: Peter legt 'handgranaat' in de wc Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's