Familie Gillis: massa is kassa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat alweer het achtste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa van start op SBS6. In dit programma volgen we vakantieparkenmagnaat Peter Gillis en zijn familie bij het reilen en zeilen van hun imperium - en alle avonturen die ze meemaken. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk beelden van nieuw seizoen Massa is Kassa: Peter legt 'handgranaat' in de wc Bekijk deze video » In Familie Gillis: massa is kassa krijgt Peter Gillis straf van Nicol Bekijk deze video » MishandelingDe afgelopen tijd raakte Peter Gillis behoorlijk in opspraak vanwege een vermeende mishandeling van zijn Nicol. Zo zou hij haar hebben geduwd, gebeten en in haar borsten hebben geknepen. Er kwam zelfs een rechtszaak aan te pas. Daarnaast blijven er berichten binnensijpelen over de abominabele staat van de parken van Gillis. Op scherpIn de eerste aflevering roept Peter zijn werknemers bijeen om de boel op scherp te zetten voor het hoogseizoen. Zoon Mark ontdekt tot zijn schrik dat nog niet alle huurtenten zijn opgebouwd en daar is zijn vader niet blij mee. Ruud schiet op park Prinsenmeer de animatie te hulp, terwijl Nicol en Peter samen genieten van een overnachting in een van de nieuwe pipowagens. Bekijk ook Zien: Toekomst Massa is Kassa in gevaar na mishandeling door Peter Gillis Bekijk deze video » Vandaag Inside over Peter Gillis in Massa is Kassa: "Talpa laat de reality liggen" Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 6 september 2022 om 21:36

Vanavond gaat alweer het achtste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa van start op SBS6. In dit programma volgen we vakantieparkenmagnaat Peter Gillis en zijn familie bij het reilen en zeilen van hun imperium - en alle avonturen die ze meemaken.

Mishandeling
De afgelopen tijd raakte Peter Gillis behoorlijk in opspraak vanwege een vermeende mishandeling van zijn Nicol. Zo zou hij haar hebben geduwd, gebeten en in haar borsten hebben geknepen. Er kwam zelfs een rechtszaak aan te pas. Daarnaast blijven er berichten binnensijpelen over de abominabele staat van de parken van Gillis.

Op scherp
In de eerste aflevering roept Peter zijn werknemers bijeen om de boel op scherp te zetten voor het hoogseizoen. Zoon Mark ontdekt tot zijn schrik dat nog niet alle huurtenten zijn opgebouwd en daar is zijn vader niet blij mee. Ruud schiet op park Prinsenmeer de animatie te hulp, terwijl Nicol en Peter samen genieten van een overnachting in een van de nieuwe pipowagens.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Actuele video's

Meer actuele video's