Bart Kemp van Agractie in Op1: "Geld voor bloemetjes en bijtjes gaat niet naar boeren"

Bart Kemp van Agractie in Op1: "Geld voor bloemetjes en bijtjes gaat niet naar boeren"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Bart Kemp</em> van Agractie in <em>Op1</em>: &quot;Geld voor bloemetjes en bijtjes gaat niet naar boeren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Met één van de felste opponenten van de boerensector aan tafel - GroenLinks-voorman Jesse Klaver - durft Bart Kemp, de leider van Agractie, het toch aan om het opnieuw op te nemen voor de agrarisch ondernemers. Volgens hem is het in tijden van inflatie van levensbelang om betaalbaar voedsel te produceren, maar daar komt het niet van door vastgestelde handelsverdragen en marktwerking. Ook deelt hij een sneer uit naar Klaver en co: "Ik zie nog geen overheid die bereid is om elk jaar een miljard voor de bomen, de bloemetjes en de bijtjes naar de agrariërs te storten." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bart Kemp van Agractie in Op1: "Geld voor bloemetjes en bijtjes gaat niet naar boeren"

Met één van de felste opponenten van de boerensector aan tafel - GroenLinks-voorman Jesse Klaver - durft Bart Kemp, de leider van Agractie, het toch aan om het opnieuw op te nemen voor de agrarisch ondernemers. Volgens hem is het in tijden van inflatie van levensbelang om betaalbaar voedsel te produceren, maar daar komt het niet van door vastgestelde handelsverdragen en marktwerking. Ook deelt hij een sneer uit naar Klaver en co: "Ik zie nog geen overheid die bereid is om elk jaar een miljard voor de bomen, de bloemetjes en de bijtjes naar de agrariërs te storten."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's