Oogappels seizoen 4 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oogappels seizoen 4 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oogappels seizoen 4 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De populaire Nederlandse dramaserie Oogappels is alweer toe aan zijn vierde seizoen. Vanaf vanavond kunnen we opnieuw genieten de belevenissen van vier compleet verschillende gezinnen, die worstelen met de opvoeding van hun pubers, van wie een aantal alweer richting postpuberteit gaat. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk beelden van Oogappels seizoen 4: vanaf woensdag 7 september te zien bij NPO 1 Bekijk deze video » VerdwenenIn het vierde seizoen draait het om accepteren, loslaten en volwassen keuzes maken. Maar wat als dat de nodige strijd oplevert en oud zeer naar boven komt? In de eerste aflevering is te zien hoe Fabie in alle staten is nu Mees ineens is verdwenen. Ze vertrekt in allerijl naar Noorwegen en Pip gaat bij Johan en Ella logeren. BeschaamdMerel wordt beschaamd wakker na haar uit de hand gelopen nacht met de buurman. Nina verhuist weer terug naar haar moeder, tot groot verdriet van Tim en Dina. Carola en Marcel maken serieuze plannen voor hun nieuwe strandtent. Erik gaat uit eten met Hannah van de boekwinkel, Chris slaapt slecht en Dina wordt aangenomen als de nieuwe conrector van het Hugo de Groot College. Bekijk ook Oogappels seizoen 4 vanaf 7 september te zien: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Oogappels seizoen 4 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De populaire Nederlandse dramaserie Oogappels is alweer toe aan zijn vierde seizoen. Vanaf vanavond kunnen we opnieuw genieten de belevenissen van vier compleet verschillende gezinnen, die worstelen met de opvoeding van hun pubers, van wie een aantal alweer richting postpuberteit gaat.

Verdwenen
In het vierde seizoen draait het om accepteren, loslaten en volwassen keuzes maken. Maar wat als dat de nodige strijd oplevert en oud zeer naar boven komt? In de eerste aflevering is te zien hoe Fabie in alle staten is nu Mees ineens is verdwenen. Ze vertrekt in allerijl naar Noorwegen en Pip gaat bij Johan en Ella logeren.

Beschaamd
Merel wordt beschaamd wakker na haar uit de hand gelopen nacht met de buurman. Nina verhuist weer terug naar haar moeder, tot groot verdriet van Tim en Dina. Carola en Marcel maken serieuze plannen voor hun nieuwe strandtent. Erik gaat uit eten met Hannah van de boekwinkel, Chris slaapt slecht en Dina wordt aangenomen als de nieuwe conrector van het Hugo de Groot College.

Actuele video's

Meer actuele video's