Handen aan de couveuse aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Handen aan de couveuse aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Handen aan de couveuse aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Handen aan de couveuse volgt presentatrice Anne-Mar Zwart ouders bij wie de roze wolk na de geboorte van hun kind ver te zoeken is. Hun baby is veel te vroeg geboren of ernstig ziek en ligt daarom op de IC Neonatologie van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. OnzekerHoe houden de ouders zich staande en waar putten ze hoop uit in deze onzekere periode? In de eerste aflevering is te zien hoe Jennifer met corona en ernstig hartfalen aan de hart-longmachine ligt. Zij wordt kunstmatig in slaap gehouden en haar toestand is kritiek. Wat het extra spannend maakt, is dat Jennifer zeven maanden zwanger is van haar derde kind, én dat de weeën net spontaan zijn begonnen. 940 gramHet neonatologieteam moet met spoed uitrukken om de baby op te vangen, waarbij het steeds de vraag is of Jennifer en de baby dit zullen overleven. Ook Lianne en John doen er alles aan om te blijven geloven in een goede afloop. Hun dochter Edith is maar liefst veertien weken te vroeg geboren en woog bij geboorte maar 940 gram. Anne-Mar Zwart gaat met de ouders in gesprek. Bekijk ook Shownieuws: Chrissy Teigen is opnieuw zwanger na miskraam Bekijk deze video » Zien: zwangere vriendin van Thomas Berge showt haar 'grote pens' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Handen aan de couveuse volgt presentatrice Anne-Mar Zwart ouders bij wie de roze wolk na de geboorte van hun kind ver te zoeken is. Hun baby is veel te vroeg geboren of ernstig ziek en ligt daarom op de IC Neonatologie van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis.

Onzeker
Hoe houden de ouders zich staande en waar putten ze hoop uit in deze onzekere periode? In de eerste aflevering is te zien hoe Jennifer met corona en ernstig hartfalen aan de hart-longmachine ligt. Zij wordt kunstmatig in slaap gehouden en haar toestand is kritiek. Wat het extra spannend maakt, is dat Jennifer zeven maanden zwanger is van haar derde kind, én dat de weeën net spontaan zijn begonnen.

940 gram
Het neonatologieteam moet met spoed uitrukken om de baby op te vangen, waarbij het steeds de vraag is of Jennifer en de baby dit zullen overleven. Ook Lianne en John doen er alles aan om te blijven geloven in een goede afloop. Hun dochter Edith is maar liefst veertien weken te vroeg geboren en woog bij geboorte maar 940 gram. Anne-Mar Zwart gaat met de ouders in gesprek.

Actuele video's

Meer actuele video's