Frank Evenblij bezoekt Reinout & Danielle Oerlemans in Los Angeles, bekijk de eerste beelden

Frank Evenblij bezoekt Reinout & Danielle Oerlemans in Los Angeles, bekijk de eerste beelden

Woensdag 7 september 2022 om 09:22

Reinout Oerlemans schermt zijn privé-leven meestal redelijk af, in tegenstelling tot zijn vrouw Danielle, maar het lukte presentator Frank Evenblij toch om de televisieproducent te strikken voor een persoonlijk interview bij hem thuis in Los Angeles, voor zijn programma Evenblij Maakt Vrienden.

Kinderen
Op de eerste beelden is te zien hoe ook de keurige kinderen Thijmen, Fiene, Benjamin en Katelyn uitgebreid aan het woord komen en al net zo gedreven blijken als hun vader. Zo traint Benjamin zeven dagen per week voor een waterpolo-carrière en speelt Fiene in het hockeyteam van Harvard.

'Trots op moeder Danielle'
Thijmen vertelt onder andere enorm trots op zijn moeder te zijn: 'Het is niet makkelijk om op je 42e je leven op te pakken en helemaal naar de andere kant van de wereld te gaan, zeker niet met vier kinderen.'

Bekijk het fragment van Shownieuws, met daarin de eerste beelden van Evenblij Maakt Vrienden met de familie Oerlemans, hieronder

Frank Evenblij bezoekt Reinout &amp; Danielle Oerlemans in <em>Los Angeles</em>, bekijk de eerste beelden Reinout Oerlemans schermt zijn privé-leven meestal redelijk af, in tegenstelling tot zijn vrouw Danielle, maar het lukte presentator Frank Evenblij toch om de televisieproducent te strikken voor een persoonlijk interview bij hem thuis in Los Angeles, voor zijn programma Evenblij Maakt Vrienden. KinderenOp de eerste beelden is te zien hoe ook de keurige kinderen Thijmen, Fiene, Benjamin en Katelyn uitgebreid aan het woord komen en al net zo gedreven blijken als hun vader. Zo traint Benjamin zeven dagen per week voor een waterpolo-carrière en speelt Fiene in het hockeyteam van Harvard. 'Trots op moeder Danielle'Thijmen vertelt onder andere enorm trots op zijn moeder te zijn: 'Het is niet makkelijk om op je 42e je leven op te pakken en helemaal naar de andere kant van de wereld te gaan, zeker niet met vier kinderen.' Bekijk het fragment van Shownieuws, met daarin de eerste beelden van Evenblij Maakt Vrienden met de familie Oerlemans, hieronder Evenblij Maakt Vrienden is vanaf vrijdag 9 september iedere week om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Evenblij Maakt Vrienden terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Video: Dochter Reinout Oerlemans gaat studeren op Harvard University Bekijk deze video » Reinout Oerlemans: 'Danielle en ik vonden onze relatie opnieuw uit' (Evenblij Maakt Vrienden) Bekijk deze video »
TV :

Evenblij Maakt Vrienden is vanaf vrijdag 9 september iedere week om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Evenblij Maakt Vrienden terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's