Zien: ook Arjen Lubach maakt Arie Boomsma belachelijk om bizarre TikTok-video's

Zien: ook Arjen Lubach maakt Arie Boomsma belachelijk om bizarre TikTok-video's

Woensdag 7 september 2022 om 09:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: ook <em>Arjen Lubach</em> maakt Arie Boomsma belachelijk om bizarre <em>TikTok</em>-video's Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In de nieuwe rubriek 'Bezorgde Boomers' probeert Arjen Lubach prangende vragen van oudere mensen te beantwoorden. Ans en Henk willen graag dat hun kleinkinderen minder verslaafd raken aan TikTok. Aan Lubach de schone taak om ook eens te kijken naar de charme van dit sociale medium, hoewel dat niet altijd even makkelijk blijkt. Zeker niet als je een bizar fitnessfilmpje van Arie Boomsma de revue laat passeren. "Ik word hier altijd zo statisch van," verzucht Lubach - met een knipoog naar de oefening die Boomsma uitvoert. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: ook Arjen Lubach maakt Arie Boomsma belachelijk om bizarre TikTok-video's

In de nieuwe rubriek 'Bezorgde Boomers' probeert Arjen Lubach prangende vragen van oudere mensen te beantwoorden. Ans en Henk willen graag dat hun kleinkinderen minder verslaafd raken aan TikTok. Aan Lubach de schone taak om ook eens te kijken naar de charme van dit sociale medium, hoewel dat niet altijd even makkelijk blijkt. Zeker niet als je een bizar fitnessfilmpje van Arie Boomsma de revue laat passeren. "Ik word hier altijd zo statisch van," verzucht Lubach - met een knipoog naar de oefening die Boomsma uitvoert.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's