Jinek: Linda de Mol samen met Lies Visschedijk in nieuwe serie Five Live

Jinek: Linda de Mol samen met Lies Visschedijk in nieuwe serie Five Live

Wednesday 7 September 2022 om 09:47

Linda de Mol, die de afgelopen maanden vrijwel niet in de media verscheen, blijkt zeker niet stil te hebben gezeten. Met onder anderen haar Gooische Vrouwen-collega Lies Visschedijk en Daan Schuurmans heeft ze de afgelopen maanden namelijk de nieuwe serie Five Live, over het wel en wee achter de schermen bij een talkshow, opgenomen.

Hoe is het met Linda?
Eva Jinek wil graag van Visschedijk weten hoe het nu met Linda gaat maar die praat daar handig omheen: 'Ik ben ook een beetje fanilie van haar geworden dus het was heel fijn om bij elkaar te zijn.' Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 6 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: Linda de Mol samen met Lies Visschedijk in nieuwe serie <em>Five Live</em> Linda de Mol, die de afgelopen maanden vrijwel niet in de media verscheen, blijkt zeker niet stil te hebben gezeten. Met onder anderen haar Gooische Vrouwen-collega Lies Visschedijk en Daan Schuurmans heeft ze de afgelopen maanden namelijk de nieuwe serie Five Live, over het wel en wee achter de schermen bij een talkshow, opgenomen. Hoe is het met Linda?Eva Jinek wil graag van Visschedijk weten hoe het nu met Linda gaat maar die praat daar handig omheen: 'Ik ben ook een beetje fanilie van haar geworden dus het was heel fijn om bij elkaar te zijn.' Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 6 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek: Linda de Mol samen met Lies Visschedijk in nieuwe serie Five Live

Actuele video's

Meer actuele video's