Jinek gemist? Lies Visschedijk over haar rol in de nieuwe Soof 3

Jinek gemist? Lies Visschedijk over haar rol in de nieuwe Soof 3

Wednesday 7 September 2022 om 10:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 6 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Maar liefst vier keer moest de film Soof 3 uitgesteld worden vanwege corona. Voor de allerlaatste keer kruipt de hoofdrolspeelster Lies Visschedijk in de huid van Soof en mogen we nog één keer genieten van haar chaotische bestaan waarin onze heldin voor het eerst alles op een rij lijkt te hebben. Gisteren, dinsdag 6 september, was Lies te gast bij Jinek om over de film te praten. Zie het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em> gemist? <em>Lies Visschedijk</em> over haar rol in de nieuwe <em>Soof 3</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 6 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Maar liefst vier keer moest de film Soof 3 uitgesteld worden vanwege corona. Voor de allerlaatste keer kruipt de hoofdrolspeelster Lies Visschedijk in de huid van Soof en mogen we nog één keer genieten van haar chaotische bestaan waarin onze heldin voor het eerst alles op een rij lijkt te hebben. Gisteren, dinsdag 6 september, was Lies te gast bij Jinek om over de film te praten. Zie het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Five LiveOok is de Gooische Vrouwen-actrice druk bezig geweest met de nieuwe serie Five Live, over het wel en wee achter de schermen bij een talkshow. Soof 3 is vanaf 15 september te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Dan Karaty over Soof 3: "Lies is geweldig om mee samen te werken" Bekijk deze video »
TV :
Jinek gemist? Lies Visschedijk over haar rol in de nieuwe Soof 3

Five Live
Ook is de Gooische Vrouwen-actrice druk bezig geweest met de nieuwe serie Five Live, over het wel en wee achter de schermen bij een talkshow. Soof 3 is vanaf 15 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's