Jinek: Spaanse vrachtwagenchauffeur had epilepsie tijdens Nieuw-Beijerland-drama

Jinek: Spaanse vrachtwagenchauffeur had epilepsie tijdens Nieuw-Beijerland-drama

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 6 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Op zaterdag 27 augustus reed een vrachtwagen van een dijk af, precies op de plek waar op dat moment een buurtbarbecue aan de gang was. Het is nog maar een week geleden, dat het dorpje Nieuw-Beijerland in rouw gedompeld werd. De Spaanse vrachtwagenchauffeur die dit truckdrama veroorzaakte had een epileptische aanval. Eva Jinek heeft het erover met de advocaat van de Spaanse chauffeur, Winston de Brouwer. Bij het ongeluk kwamen 7 mensen om het leven.

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Spaanse vrachtwagenchauffeur had epilepsie tijdens <em>Nieuw-Beijerland</em>-drama Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 6 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Op zaterdag 27 augustus reed een vrachtwagen van een dijk af, precies op de plek waar op dat moment een buurtbarbecue aan de gang was. Het is nog maar een week geleden, dat het dorpje Nieuw-Beijerland in rouw gedompeld werd. De Spaanse vrachtwagenchauffeur die dit truckdrama veroorzaakte had een epileptische aanval. Eva Jinek heeft het erover met de advocaat van de Spaanse chauffeur, Winston de Brouwer. Bij het ongeluk kwamen 7 mensen om het leven. Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eva Jinek: '15 vrouwen in borsten of billen geknepen tijdens Formule 1 in Zandvoort' (video) Bekijk deze video » VIDEO: Nick & Simon maken een grap over hun breuk Bekijk deze video »
TV :
Jinek: Spaanse vrachtwagenchauffeur had epilepsie tijdens Nieuw-Beijerland-drama

Actuele video's

Meer actuele video's