Jinek gemist? "Spaanse vrachtwagenchauffeur van buurtbarbecue-drama is een wrak"

Jinek gemist? "Spaanse vrachtwagenchauffeur van buurtbarbecue-drama is een wrak"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 6 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Op 27 augustus reed een vrachtwagen van een dijk af in Nieuw-Beijerland Dit eindigde in een drama, want de Spaanse chauffeur reed door een buurtbarbecue. De chauffeur die dit truckdrama veroorzaakte had een epileptische aanval, en zijn advocaat Winston de Brouwer vertelt hoe het nu met de chauffeur gaat: "Het is een wrak, hij zit er helemaal doorheen." Bij het ongeluk kwamen 7 mensen om het leven.

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? &quot;Spaanse vrachtwagenchauffeur van <em>buurtbarbecue-drama</em> is een wrak&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 6 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Op 27 augustus reed een vrachtwagen van een dijk af in Nieuw-Beijerland Dit eindigde in een drama, want de Spaanse chauffeur reed door een buurtbarbecue. De chauffeur die dit truckdrama veroorzaakte had een epileptische aanval, en zijn advocaat Winston de Brouwer vertelt hoe het nu met de chauffeur gaat: "Het is een wrak, hij zit er helemaal doorheen." Bij het ongeluk kwamen 7 mensen om het leven. Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eva Jinek: '15 vrouwen in borsten of billen geknepen tijdens Formule 1 in Zandvoort' (video) Bekijk deze video » VIDEO: Nick & Simon maken een grap over hun breuk Bekijk deze video »
TV :
Jinek gemist? "Spaanse vrachtwagenchauffeur van buurtbarbecue-drama is een wrak"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV