Beste Zangers: Jaap Reesema blaast iedereen omver tijdens saxofoon-concert

Beste Zangers: Jaap Reesema blaast iedereen omver tijdens saxofoon-concert

Woensdag 7 september 2022 om 11:16

Morgen staat in een nieuwe aflevering van Beste Zangers niemand minder dan Jaap Reesema centraal. In de onderstaande video vertellen Roxeanne Hazes en Blanks waarom Jaap zo een mooi mens is. Hij speelt ook even saxofoon voor ze en maakt de sfeer in huis: "En meer kan ik niet spelen", grapt hij. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Beste Zangers hieronder.

Beste Zangers is elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: <em>Jaap Reesema</em> blaast iedereen omver tijdens <em>saxofoon</em>-concert Morgen staat in een nieuwe aflevering van Beste Zangers niemand minder dan Jaap Reesema centraal. In de onderstaande video vertellen Roxeanne Hazes en Blanks waarom Jaap zo een mooi mens is. Hij speelt ook even saxofoon voor ze en maakt de sfeer in huis: "En meer kan ik niet spelen", grapt hij. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Beste Zangers hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: 'Grijs' van Jaap Reesema maakt tongen los op Twitter: "Komt binnen" Bekijk deze video » Zien: Jaap Reesema staat centraal in Beste Zangers en houdt het niet droog Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's