Bekijk promo: nieuwe StukTV-serie Dwars Door India met Thomas van der Vlugt

Bekijk promo: nieuwe StukTV-serie Dwars Door India met Thomas van der Vlugt

Bekijk promo: nieuwe <em>StukTV</em>-serie <em>Dwars Door India</em> met <em>Thomas van der Vlugt</em> Thomas van der Vlugt gaat voor de nieuwe serie Dwars Door India op zoek naar nieuwe bestemmingen, ver weg van de bekende toeristische trekpleisters. Thomas laat plekken zien en onderneemt leipe activiteiten die je als normale toerist niet 1,2,3 zelf zou doen. Bekijk de promo van Dwars Door India hierboven. Vanaf woensdag 7 september om 17.00 uur is er wekelijks een nieuwe aflevering van Dwars Door India te zien op het YouTube-kanaal van StukTV. Bekijk ook Zien: Merel reageert op breuk met Bachelor-Thomas (video) Bekijk deze video » Bachelor runner-up Maureen over Thomas: "Hij was er nog niet klaar voor" Bekijk deze video » Awkward moment voor Stefan Jurriens in Het Jachtseizoen: "Nee, laat maar doei" Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk promo: nieuwe StukTV-serie Dwars Door India met Thomas van der Vlugt
Woensdag 7 september 2022 om 12:07

Thomas van der Vlugt gaat voor de nieuwe serie Dwars Door India op zoek naar nieuwe bestemmingen, ver weg van de bekende toeristische trekpleisters. Thomas laat plekken zien en onderneemt leipe activiteiten die je als normale toerist niet 1,2,3 zelf zou doen. Bekijk de promo van Dwars Door India hierboven.

Vanaf woensdag 7 september om 17.00 uur is er wekelijks een nieuwe aflevering van Dwars Door India te zien op het YouTube-kanaal van StukTV.

Actuele video's

Meer actuele video's