Reinout Oerlemans: 'Danielle en ik vonden onze relatie opnieuw uit' (Evenblij Maakt Vrienden)

Reinout Oerlemans: 'Danielle en ik vonden onze relatie opnieuw uit' (Evenblij Maakt Vrienden)

Woensdag 7 september 2022 om 11:55

In de eerste Evenblij Maakt Vrienden van het nieuwe seizoen bezoekt Frank Evenblij Reinout Oerlemans en zijn gezin in hun kapitale villa in Los Angeles. De sympathieke televisieproducent is bijzonder openhartig: 'Wij hebben alles in Nederland opgegeven om jezelf opnieuw uit te vinden en ook onze relatie opnieuw uit te vinden', vertelt hij met zijn vrouw Danielle aan zijn zijde. Bekijk het fragment hieronder.

Reinout Oerlemans: 'Danielle en ik vonden onze relatie opnieuw uit' (<em>Evenblij Maakt Vrienden</em>) In de eerste Evenblij Maakt Vrienden van het nieuwe seizoen bezoekt Frank Evenblij Reinout Oerlemans en zijn gezin in hun kapitale villa in Los Angeles. De sympathieke televisieproducent is bijzonder openhartig: 'Wij hebben alles in Nederland opgegeven om jezelf opnieuw uit te vinden en ook onze relatie opnieuw uit te vinden', vertelt hij met zijn vrouw Danielle aan zijn zijde. Bekijk het fragment hieronder. Evenblij Maakt Vrienden is vanaf vrijdag 9 september iedere week om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Evenblij Maakt Vrienden terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Frank Evenblij bezoekt Reinout & Danielle Oerlemans in Los Angeles, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »

Evenblij Maakt Vrienden is vanaf vrijdag 9 september iedere week om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Evenblij Maakt Vrienden terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's