De Bodyguard afl. 2: Wordt de druk achter het stuur Oscar teveel?

De Bodyguard afl. 2: Wordt de druk achter het stuur Oscar teveel?

De kandidaten van het WNL-programma De Bodyguard moeten niet alleen een wilde hond van zich afvechten, ook worden hun capaciteiten achter het stuur op de proef gesteld. Hoe is hun reactievermogen? En kunnen zij onder stress, op hoge snelheid de auto onder controle houden? Bekijk het fragment hieronder.

Het nieuwe programma De Bodyguard is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bodyguard</em> afl. 2: Wordt de druk achter het stuur Oscar teveel? De kandidaten van het WNL-programma De Bodyguard moeten niet alleen een wilde hond van zich afvechten, ook worden hun capaciteiten achter het stuur op de proef gesteld. Hoe is hun reactievermogen? En kunnen zij onder stress, op hoge snelheid de auto onder controle houden? Bekijk het fragment hieronder. Het nieuwe programma De Bodyguard is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Lotte wordt gebeten door honden in NPO-programma De Bodyguard Bekijk deze video » De Bodyguard: deuren openen met blaffende honden in je nek Bekijk deze video »
TV :
De Bodyguard afl. 2: Wordt de druk achter het stuur Oscar teveel?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV