De Bodyguard: deuren openen met blaffende honden in je nek

De Bodyguard: deuren openen met blaffende honden in je nek

In De Bodyguard strijden fitte kandidaten tegen elkaar in een loodzwaar en waarheidsgetrouw trainingsprogramma. Wie heeft het in zich om bodyguard te worden? Bekijk hieronder beelden van De Bodyguard afl. 2 met Tevin en Jerry die onder druk deuren moeten openen.

Lees verder onder de video.

<em>De Bodyguard</em>: deuren openen met <em>blaffende honden</em> in je nek In De Bodyguard strijden fitte kandidaten tegen elkaar in een loodzwaar en waarheidsgetrouw trainingsprogramma. Wie heeft het in zich om bodyguard te worden? Bekijk hieronder beelden van De Bodyguard afl. 2 met Tevin en Jerry die onder druk deuren moeten openen. Lees verder onder de video. Bijtende hondenDe kandidaten worden achtervolgt door een hond, terwijl zij een code moeten invoeren om een deur te openen. Maar er zit een addertje onder het gras. Weten de kandidaten wat er van hen gevraagd wordt en blijven zij bewust van hun omgeving terwijl zij onder druk staan? Het nieuwe programma De Bodyguard is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van het nieuwe WNL-programma De Bodyguard Bekijk deze video » Video: Lotte wordt gebeten door honden in NPO-programma De Bodyguard Bekijk deze video »
TV :
De Bodyguard: deuren openen met blaffende honden in je nek

Bijtende honden
De kandidaten worden achtervolgt door een hond, terwijl zij een code moeten invoeren om een deur te openen. Maar er zit een addertje onder het gras. Weten de kandidaten wat er van hen gevraagd wordt en blijven zij bewust van hun omgeving terwijl zij onder druk staan?

Het nieuwe programma De Bodyguard is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV