Een Jaar Van Je Leven: luidruchtige Berend lacht manager Martin uit om boodschappen

Een Jaar Van Je Leven: luidruchtige Berend lacht manager Martin uit om boodschappen

Vanavond zien we in Een Jaar Van Je Leven hoe de bazige manager Martin een speech houdt voor zijn huisgenoten. Hij laat weten dat hij niet alles alleen kan, dus hij zal anderen om hulp vragen. Tijdens de toespraak heeft hij het over de boodschappen en na zijn zegje loopt ieder zijn eigen weg.

200 euro
De luidruchtige Berend vindt het maar raar dat Martin voor een week boodschappen kan doen voor 40 man met tweehonderd euro. "Ik ga stuk!", zegt hij. "Dat gaat niet lukken. Ik vind het heel knap, hij mag bij mij thuis de boodschappen doen", voegt hij aan zijn verhaal toe. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: luidruchtige <em>Berend</em> lacht manager Martin uit om boodschappen Vanavond zien we in Een Jaar Van Je Leven hoe de bazige manager Martin een speech houdt voor zijn huisgenoten. Hij laat weten dat hij niet alles alleen kan, dus hij zal anderen om hulp vragen. Tijdens de toespraak heeft hij het over de boodschappen en na zijn zegje loopt ieder zijn eigen weg. 200 euroDe luidruchtige Berend vindt het maar raar dat Martin voor een week boodschappen kan doen voor 40 man met tweehonderd euro. "Ik ga stuk!", zegt hij. "Dat gaat niet lukken. Ik vind het heel knap, hij mag bij mij thuis de boodschappen doen", voegt hij aan zijn verhaal toe. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: bazige Martin bespreekt 'de situatie van het toiletpapier' Bekijk deze video » Te weinig chips in Een Jaar Van Je Leven zorgt voor ergernissen: "Waar ben ik aan begonnen?" Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: luidruchtige Berend lacht manager Martin uit om boodschappen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV