Ali Boussaboun in HLF8: "Nederlandse voetbalclubs zijn volwassener geworden"

Ali Boussaboun in HLF8: "Nederlandse voetbalclubs zijn volwassener geworden"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 7 september. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ali Boussaboun</em> in <em>HLF8</em>: &quot;Nederlandse voetbalclubs zijn volwassener geworden&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 7 september. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In HLF8 een vooruitblik op een zinderende voetbalseizoen, Hélène en haar gasten hebben er duidelijk zin in. Met aan tafel twee Feyenoordsupporters die dat ook durven te zeggen. Volgens ESPN analist Ali Boussaboun zijn de Nederlandse clubs beter geworden, ze zijn wat volwassener geworden. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In HLF8 een vooruitblik op een zinderende voetbalseizoen, Hélène en haar gasten hebben er duidelijk zin in. Met aan tafel twee Feyenoordsupporters die dat ook durven te zeggen. Volgens ESPN analist Ali Boussaboun zijn de Nederlandse clubs beter geworden, ze zijn wat volwassener geworden.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's