Steenrijk, Straatarm: Belinda en haar drie zoons voor het eerst met vliegtuig

Steenrijk, Straatarm: Belinda en haar drie zoons voor het eerst met vliegtuig

In Steenrijk, Straatarm leven Jan en Claudia een luxe leventje in Marbella. Iets waar Belinda en haar drie zoons Bradley, Jaysen en Djodi alleen maar van kunnen dromen. Om die reden zijn ze ook extra blij dat ze voor het eerst met het vliegtuig gaan.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Belinda en haar drie zoons voor het eerst met vliegtuig In Steenrijk, Straatarm leven Jan en Claudia een luxe leventje in Marbella. Iets waar Belinda en haar drie zoons Bradley, Jaysen en Djodi alleen maar van kunnen dromen. Om die reden zijn ze ook extra blij dat ze voor het eerst met het vliegtuig gaan. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Robert ten Brink in Opvoeden doe je zo!: ‘Wat ben ik een slechte ouder geweest’ Bekijk deze video » Opvoeden doe je zo!: kinderen raken volledig in paniek bij lezen ouderwetse kaart Bekijk deze video » Vader test zoon in Opvoeden doe je zo! met zoete verleidingen: Kan hij er vanaf blijven? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's