Analyse Johan Derksen wedstrijd Ajax - Rangers: "Het was net de wedstrijd tegen Cambuur" (Vandaag Inside)

Analyse Johan Derksen wedstrijd Ajax - Rangers: "Het was net de wedstrijd tegen Cambuur" (Vandaag Inside)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Analyse <em>Johan Derksen</em> wedstrijd Ajax - Rangers: &quot;Het was net de wedstrijd tegen Cambuur&quot; (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De heren van Vandaag Inside analyseren samen met vaste gast Özcan Akyol (columnist en presentator) en ex-commandant der strijdkrachten Mart de Kruif de Champions League wedstrijd Ajax - Rangers die eindigde in een 4-0 winst voor Ajax. Volgens Johan Derksen was het net de wedstrijd tegen Cambuur. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De heren van Vandaag Inside analyseren samen met vaste gast Özcan Akyol (columnist en presentator) en ex-commandant der strijdkrachten Mart de Kruif de Champions League wedstrijd Ajax - Rangers die eindigde in een 4-0 winst voor Ajax. Volgens Johan Derksen was het net de wedstrijd tegen Cambuur.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's