Esther Ouwehand in Op1: Wopke Hoekstra moet excuses maken of opstappen

Esther Ouwehand in Op1: Wopke Hoekstra moet excuses maken of opstappen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Esther Ouwehand</em> in <em>Op1</em>: <em>Wopke Hoekstra</em> moet excuses maken of opstappen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Politiek leider van het CDA Wopke Hoekstra noemde de deadline van het stikstofplan in 2030 niet heilig. Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren) vindt dit een lage streek in Op1. Volgens haar kan het staatsrechtelijk ook niet. Zij eindigt met een boude uitspraak: "Hij moet zijn excuses maken. Als hij dat niet doet, moet hij opstappen.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Esther Ouwehand in Op1: Wopke Hoekstra moet excuses maken of opstappen

Politiek leider van het CDA Wopke Hoekstra noemde de deadline van het stikstofplan in 2030 niet heilig. Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren) vindt dit een lage streek in Op1. Volgens haar kan het staatsrechtelijk ook niet. Zij eindigt met een boude uitspraak: "Hij moet zijn excuses maken. Als hij dat niet doet, moet hij opstappen.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's