De Avondshow: Herman Koch over nieuwe roman Het Koninklijk Huis - een modern koningsdrama

De Avondshow: Herman Koch over nieuwe roman Het Koninklijk Huis - een modern koningsdrama

Herman Koch onthulde woensdag bij Arjen Lubach een nieuwe roman te hebben geschreven: Het Koninklijk Huis - een modern koningsdrama. Het boek komt vandaag al onaangekondigd uit en dat bevalt de schrijver eigenlijk wel: 'Het is ook zo dat het prettig is dat er niet teveel discussie aan vooraf gaat. Ik wil gewoon dat boek zonder enige discussie op de markt brengen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 7 september. Je kunt ook deze hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken via Gids.tv.

De Avondshow: Herman Koch over nieuwe roman <em>Het Koninklijk Huis - een modern koningsdrama</em> Herman Koch onthulde woensdag bij Arjen Lubach een nieuwe roman te hebben geschreven: Het Koninklijk Huis - een modern koningsdrama. Het boek komt vandaag al onaangekondigd uit en dat bevalt de schrijver eigenlijk wel: 'Het is ook zo dat het prettig is dat er niet teveel discussie aan vooraf gaat. Ik wil gewoon dat boek zonder enige discussie op de markt brengen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 7 september. Je kunt ook deze hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken via Gids.tv. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Jeroen Pauw: 'Geen kinderen hebben is een zegen én goed voor je footprint' (Op1) Bekijk deze video » Eva Jinek confronteert Jort Kelder met grap over zelfmoord: "Ik zou 'm morgen weer maken" Bekijk deze video »
TV :
De Avondshow: Herman Koch over nieuwe roman Het Koninklijk Huis - een modern koningsdrama

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's