Marieke Elsinga klapt dicht na vraag Chantal Janzen: "Hartelijk dank pik" (video)

Marieke Elsinga klapt dicht na vraag Chantal Janzen: "Hartelijk dank pik" (video)

Vanavond zien we de tweede aflevering van het nieuwe RTL 4-programma Fout maar goud. Hierin draait het allemaal om guilty pleasures. Teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling zijn erg strijdlustig: "Dat had ik geweten", zegt Gerard bij de vraag 'Waar staat de afkorting H.D.P. voor?' Bekijk het fragment hieronder.

H.D.P.
Chantal Janzen stelt de vraag aan Marieke maar klapt volledig dicht. Gast Geraldine Kemper lijkt het antwoord wel te weten. Chantal probeert Marieke te helpen. Wat zal het antwoord zijn? Je ziet het vanavond in een nieuwe aflevering van Fout maar goud. Bekijk de beelden van Fout maar goud hieronder.

Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marieke Elsinga</em> klapt dicht na vraag <em>Chantal Janzen</em>: &quot;Hartelijk dank pik&quot; (video) Vanavond zien we de tweede aflevering van het nieuwe RTL 4-programma Fout maar goud. Hierin draait het allemaal om guilty pleasures. Teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling zijn erg strijdlustig: "Dat had ik geweten", zegt Gerard bij de vraag 'Waar staat de afkorting H.D.P. voor?' Bekijk het fragment hieronder. H.D.P.Chantal Janzen stelt de vraag aan Marieke maar klapt volledig dicht. Gast Geraldine Kemper lijkt het antwoord wel te weten. Chantal probeert Marieke te helpen. Wat zal het antwoord zijn? Je ziet het vanavond in een nieuwe aflevering van Fout maar goud. Bekijk de beelden van Fout maar goud hieronder. Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. :[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk ook Chantal Janzen waarschuwt zwangere Marieke Elsinga bij Jinek: "Niet iedereen laten voelen" Bekijk deze video » Zien: opgespoten Chantal Janzen te gast bij Jinek voor Fout maar goud Bekijk deze video »

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending

Actuele video's

Meer actuele video's