Live stream PSV - Bodø/Glimt (Europa League)

Live stream PSV - Bodø/Glimt (Europa League)

Kijk hierboven op donderdag 8 september vanaf 18.45 uur LIVE naar de Europa League-wedstrijd PSV - Bodø/Glimt.

PSV trapt de Europa League-groepsfase donderdag af tegen het Noorse Bodø/Glimt, een club die zich vorig jaar flink op de kaart heeft gezet - onder meer door een 6-1 overwinning op AS Roma en het uitschakelen van AZ in de achtste finales van de Conference League. De wedstrijd PSV - Bodø/Glimt is vanaf 18.45 uur live te zien op Veronica en de livestream hierboven.

Lees hier waar je PSV - Bodø/Glimt op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Bodø/Glimt

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

De wedstrijd PSV - Bodø/Glimt is donderdag 8 september om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Live stream <em>PSV - Bodø/Glimt</em> (Europa League) Kijk hierboven op donderdag 8 september vanaf 18.45 uur LIVE naar de Europa League-wedstrijd PSV - Bodø/Glimt. PSV trapt de Europa League-groepsfase donderdag af tegen het Noorse Bodø/Glimt, een club die zich vorig jaar flink op de kaart heeft gezet - onder meer door een 6-1 overwinning op AS Roma en het uitschakelen van AZ in de achtste finales van de Conference League. De wedstrijd PSV - Bodø/Glimt is vanaf 18.45 uur live te zien op Veronica en de livestream hierboven. Lees hier waar je PSV - Bodø/Glimt op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten PSV - Bodø/Glimt De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting PSV - Bodø/Glimt (Europa League) Bekijk deze video » De wedstrijd PSV - Bodø/Glimt is donderdag 8 september om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting PSV - FC Volendam (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting FC Twente - PSV (Eredivisie) Bekijk deze video »
Live :
Live stream PSV - Bodø/Glimt (Europa League)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV