Live stream Lazio Roma - Feyenoord (Europa League)

Live stream Lazio Roma - Feyenoord (Europa League)

Kijk hierboven op donderdag 8 september vanaf 21.00 uur LIVE naar de Europa League-wedstrijd Lazio Roma - Feyenoord.

Na een finaleplaats in de Conference League, afgelopen seizoen, mag Feyenoord zich nu gaan bewijzen in de Europa League. De eerste wedstrijd, tegen Lazio Roma, is vanaf 21.00 uur live te zien op Veronica en de livestream hierboven.

Lees hier waar je Lazio Roma - Feyenoord op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Lazio Roma - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

De wedstrijd Lazio Roma - Feyenoord is donderdag 8 september om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint al om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Live stream <em>Lazio Roma - Feyenoord</em> (Europa League) Kijk hierboven op donderdag 8 september vanaf 21.00 uur LIVE naar de Europa League-wedstrijd Lazio Roma - Feyenoord. Na een finaleplaats in de Conference League, afgelopen seizoen, mag Feyenoord zich nu gaan bewijzen in de Europa League. De eerste wedstrijd, tegen Lazio Roma, is vanaf 21.00 uur live te zien op Veronica en de livestream hierboven. Lees hier waar je Lazio Roma - Feyenoord op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Lazio Roma - Feyenoord De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Lazio Roma - Feyenoord (Europa League) Bekijk deze video » De wedstrijd Lazio Roma - Feyenoord is donderdag 8 september om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint al om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Go Ahead Eagles - Feyenoord (Eredivisie) Bekijk deze video »
Live :
Live stream Lazio Roma - Feyenoord (Europa League)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV