Jan Smit uit kritiek op 'simpele' outfit Claudia de Breij: "Dit is niet voor tv toch?" (Beste Zangers)

Jan Smit uit kritiek op 'simpele' outfit Claudia de Breij: "Dit is niet voor tv toch?" (Beste Zangers)

Donderdag 8 september 2022 om 14:49

Vanavond staat Jaap Reesema centraal in Beste Zangers. Alle kandidaten zullen een nummer van hem coveren. In een voorstukje zien we dat Claudia de Breij nog niet helemaal tevreden is over haar outfit voor deze avond van Jaap, en vraagt Jan Smit om advies: "Dit is niet tv toch?", zegt Claudia terwijl ze haar jasje showt. "Ja, wat is tv? Het is helemaal jij", antwoordt Jan. Claudia vindt het nogal een simpele Netflix-outfit en heeft niets aan Jans mening.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jan Smit</em> uit kritiek op 'simpele' outfit <em>Claudia de Breij</em>: &quot;Dit is niet voor tv toch?&quot; (<em>Beste Zangers</em>) Vanavond staat Jaap Reesema centraal in Beste Zangers. Alle kandidaten zullen een nummer van hem coveren. In een voorstukje zien we dat Claudia de Breij nog niet helemaal tevreden is over haar outfit voor deze avond van Jaap, en vraagt Jan Smit om advies: "Dit is niet tv toch?", zegt Claudia terwijl ze haar jasje showt. "Ja, wat is tv? Het is helemaal jij", antwoordt Jan. Claudia vindt het nogal een simpele Netflix-outfit en heeft niets aan Jans mening. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jaap Reesema staat centraal in Beste Zangers en houdt het niet droog Bekijk deze video » Beste Zangers: Jaap Reesema blaast iedereen omver tijdens saxofoon-concert Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's