Fout maar goud: Geraldine Kemper deed alles voor een zoen van Robbie Williams

Fout maar goud: Geraldine Kemper deed alles voor een zoen van Robbie Williams

Donderdag 8 september 2022 om 16:26

Vanavond zien we de tweede aflevering van de show Fout maar goud. Geraldine Kemper en Fred van Leer zijn te gast, en Geraldine vertelt over haar idool Robbie Williams: "Ik dacht alleen maar aan zoenen met Robbie." Helaas is die droom nooit uitgekomen... Benieuwd naar de andere guilty pleasures? Kijk dan vanavond naar RTL 4.

Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

<em>Fout maar goud</em>: Geraldine Kemper deed alles voor een <em>zoen</em> van Robbie Williams Vanavond zien we de tweede aflevering van de show Fout maar goud. Geraldine Kemper en Fred van Leer zijn te gast, en Geraldine vertelt over haar idool Robbie Williams: "Ik dacht alleen maar aan zoenen met Robbie." Helaas is die droom nooit uitgekomen... Benieuwd naar de andere guilty pleasures? Kijk dan vanavond naar RTL 4. Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van nieuw RTL 4-programma Fout Maar Goud Bekijk deze video » Five Days Inside: Geraldine Kemper spreekt geliefde gastvrouw Mimi in Het Oranje Huis Bekijk deze video »
TV :
Fout maar goud: Geraldine Kemper deed alles voor een zoen van Robbie Williams

Actuele video's

Meer actuele video's