Queen Elizabeth II overleden, bekijk haar ontroerde laatste kersttoespraak

Queen Elizabeth II overleden, bekijk haar ontroerde laatste kersttoespraak

De Britse koningin Elizabeth is donderdagmiddag op 96-jarige leeftijd overleden in haar Schotse kasteel Balmoral, dat heeft Buckingham Palace zojuist bekend gemaakt. The Queen zat zeventig jaar op de troon en was daarmee de langst regerende monarch uit de Britse geschiedenis.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Queen Elizabeth II</em> overleden, bekijk haar ontroerde laatste <em>kersttoespraak</em> De Britse koningin Elizabeth is donderdagmiddag op 96-jarige leeftijd overleden in haar Schotse kasteel Balmoral, dat heeft Buckingham Palace zojuist bekend gemaakt. The Queen zat zeventig jaar op de troon en was daarmee de langst regerende monarch uit de Britse geschiedenis. Tekst gaat verder onder de video. Kersttoespraak 2021Ieder jaar kijken de Britten reikhalzend uit de kersttoespraak van Queen Elizabeth, zo ook afgelopen jaar. Het was een bijzondere toespraak omdat Elizabeth normaal gesproken meerdere foto’s van haar familie op haar bureau heeft staan. Deze keer had ze ervoor gekozen om alleen een grote foto van haar man prins Philip neer te zetten. Ook droeg de Queen een broche die ze droeg tijdens haar huwelijksreis. Bekijk de kersttoespraak van Queen Elizabeth uit 2021 hierboven. Bekijk ook Shownieuws: Man met kruisboog wilde Queen Elizabeth iets aan doen Bekijk deze video » Mark Rutte over de gezondheid van Queen Elizabeth: "Vreselijk triest nieuws" Bekijk deze video »
Nieuws :
Queen Elizabeth II overleden, bekijk haar ontroerde laatste kersttoespraak

Kersttoespraak 2021
Ieder jaar kijken de Britten reikhalzend uit de kersttoespraak van Queen Elizabeth, zo ook afgelopen jaar. Het was een bijzondere toespraak omdat Elizabeth normaal gesproken meerdere foto’s van haar familie op haar bureau heeft staan. Deze keer had ze ervoor gekozen om alleen een grote foto van haar man prins Philip neer te zetten. Ook droeg de Queen een broche die ze droeg tijdens haar huwelijksreis.

Bekijk de kersttoespraak van Queen Elizabeth uit 2021 hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's