Robbie Williams over Metropool Orkest: 'Misschien wel beter dan alle andere orkesten'

Robbie Williams over Metropool Orkest: 'Misschien wel beter dan alle andere orkesten'

Thursday 8 September 2022 om 22:59

Morgen (vrijdag 9 september) pakt RTL Boulevard uit met een openhartig interview met Robbie Williams. Bridget Maasland sprak de 48-jarige zanger over zijn grootste hits en de samenwerking met het Metropool Orkest.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Robbie Williams</em> over <em>Metropool Orkest</em>: 'Misschien wel beter dan alle andere orkesten' Morgen (vrijdag 9 september) pakt RTL Boulevard uit met een openhartig interview met Robbie Williams. Bridget Maasland sprak de 48-jarige zanger over zijn grootste hits en de samenwerking met het Metropool Orkest. Tekst gaat verder onder de video. Metropool OrkestVoor Bridget Maasland was het een bijzonder interview, ze mocht de zanger namelijk thuis interviewen. "Ik ben blij om te kunnen zeggen dat het Nederlandse orkest net zo goed is, of misschien zelfs beter, dan alle andere", aldus Robbie Williams. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Robbie Williams over Metropool Orkest: 'Misschien wel beter dan alle andere orkesten'

Metropool Orkest
Voor Bridget Maasland was het een bijzonder interview, ze mocht de zanger namelijk thuis interviewen. "Ik ben blij om te kunnen zeggen dat het Nederlandse orkest net zo goed is, of misschien zelfs beter, dan alle andere", aldus Robbie Williams.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's