Arjen Lubach grapt over Queen Elizabeth II: "We hebben geen gast, want ze is overleden"

Arjen Lubach grapt over Queen Elizabeth II: "We hebben geen gast, want ze is overleden"

Vrijdag 9 september 2022 om 08:07

Zelfs Arjen Lubach stond donderdagavond kort stil bij het overlijden van Queen Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk - maar niet op de manier zoals andere programma's dat doen. De presentator vertelt zijn publiek: "We hebben geen gast vanavond, want begin van de avond hoorden helaas dat ze is overleden..."

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> grapt over Queen Elizabeth II: &quot;We hebben geen gast, want ze is overleden&quot; Zelfs Arjen Lubach stond donderdagavond kort stil bij het overlijden van Queen Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk - maar niet op de manier zoals andere programma's dat doen. De presentator vertelt zijn publiek: "We hebben geen gast vanavond, want begin van de avond hoorden helaas dat ze is overleden..." Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Verdrietig nieuwsLubach lijkt zijn item met een serieuze toon te beginnen door te spreken van "verdrietig nieuws", maar meteen daarna volgt deze grap. Hij besluit met: "Ja, dat hebben wij weer. Eindelijk een keer een leuke gast, maar ja..." Vervolgens schakelt Lubach binnen no-time over op de dramatische werkomstandigheden op Schiphol. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Arjen Lubach grapt over Queen Elizabeth II: "We hebben geen gast, want ze is overleden"

Verdrietig nieuws
Lubach lijkt zijn item met een serieuze toon te beginnen door te spreken van "verdrietig nieuws", maar meteen daarna volgt deze grap. Hij besluit met: "Ja, dat hebben wij weer. Eindelijk een keer een leuke gast, maar ja..." Vervolgens schakelt Lubach binnen no-time over op de dramatische werkomstandigheden op Schiphol.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's