Dit Was Het Nieuws: 'Raad het Citaat' met Britt Dekker & Fresia Cousiño Arias

Dit Was Het Nieuws: 'Raad het Citaat' met Britt Dekker & Fresia Cousiño Arias

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 8 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em>: 'Raad het Citaat' met Britt Dekker &amp; Fresia Cousiño Arias Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 8 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. Frisbeeën Border Collies, gehoorschade bij jongeren, Volendamse kermis en Prinsjesdag. Met Britt Dekker en Fresia Cousiño Arias als studiogasten valt van alles te bespreken. Bekijk een fragment tijdens de ronde 'Raad het Citaat' hierboven. Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dit Was Het Nieuws: hond Splinter Chabot zat in Martin Gaus-centrum (video) Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws gemist? 'Wij nemen ook op vanuit Ter Apel, al 15 jaar' (video) Bekijk deze video »
TV :
Dit Was Het Nieuws: 'Raad het Citaat' met Britt Dekker & Fresia Cousiño Arias

Frisbeeën Border Collies, gehoorschade bij jongeren, Volendamse kermis en Prinsjesdag. Met Britt Dekker en Fresia Cousiño Arias als studiogasten valt van alles te bespreken. Bekijk een fragment tijdens de ronde 'Raad het Citaat' hierboven.

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV