Beste Zangers: Blanks zingt It'll be fine voor Jaap Reesema

Beste Zangers: Blanks zingt It'll be fine voor Jaap Reesema

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Donderdag 8 september was de avond van artiest Jaap Reesema. Blanks was meteen heel enthousiast toen hij het lied ‘Alles komt goed’ hoorde. Omdat Blanks het echt een Nederlandse song vindt van internationale klasse, gaat hij het uiteraard in het Engels zingen. Jaap vindt de versie van Blanks geweldig en danst mee.

Bekijk het fragment van Beste Zangers met Blanks hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: Blanks zingt <em>It'll be fine</em> voor <em>Jaap Reesema</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Donderdag 8 september was de avond van artiest Jaap Reesema. Blanks was meteen heel enthousiast toen hij het lied ‘Alles komt goed’ hoorde. Omdat Blanks het echt een Nederlandse song vindt van internationale klasse, gaat hij het uiteraard in het Engels zingen. Jaap vindt de versie van Blanks geweldig en danst mee. Bekijk het fragment van Beste Zangers met Blanks hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Jaap Reesema blaast iedereen omver tijdens saxofoon-concert Bekijk deze video » Jan Smit uit kritiek op 'simpele' outfit Claudia de Breij: "Dit is niet voor tv toch?" (Beste Zangers) Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers: Blanks zingt It'll be fine voor Jaap Reesema

Actuele video's

Meer actuele video's