Beste Zangers: Claudia de Breij in tranen door optreden Ferdi Bolland- Tears in heaven

Beste Zangers: Claudia de Breij in tranen door optreden Ferdi Bolland- Tears in heaven

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Gisteravond was de avond van Jaap Reesema en Ferdi Bol koos er bewust niet voor om één van Jaap zijn eigen nummers te zingen, omdat hij vindt dat Jaap zo’n goede stem heeft dat hij dat niet kan én wil evenaren. Daarom kiest Ferdi er bewust voor om een nummer te zingen die veel voor Jaap betekent. Claudia de Breij kon het niet drooghouden en werd enorm verdrietig door het optreden van Ferdi.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: Claudia de Breij in tranen door optreden <em>Ferdi Bolland- Tears in heaven</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Gisteravond was de avond van Jaap Reesema en Ferdi Bol koos er bewust niet voor om één van Jaap zijn eigen nummers te zingen, omdat hij vindt dat Jaap zo’n goede stem heeft dat hij dat niet kan én wil evenaren. Daarom kiest Ferdi er bewust voor om een nummer te zingen die veel voor Jaap betekent. Claudia de Breij kon het niet drooghouden en werd enorm verdrietig door het optreden van Ferdi. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Jaap Reesema blaast iedereen omver tijdens saxofoon-concert Bekijk deze video » Jan Smit uit kritiek op 'simpele' outfit Claudia de Breij: "Dit is niet voor tv toch?" (Beste Zangers) Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers: Claudia de Breij in tranen door optreden Ferdi Bolland- Tears in heaven

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV