Nielson zingt belangrijk lied Ze heeft me lief voor Jaap Reesema (Beste Zangers)

Nielson zingt belangrijk lied Ze heeft me lief voor Jaap Reesema (Beste Zangers)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Donderdag 8 september zagen we verschillende liedjes van Jaap Reesema voorbijkomen in Beste Zangers. Het favoriete liedje van Kim Kötter, de vrouw van Jaap, is toch wel ‘It’s you for love’. Nadat Nielson in het oeuvre van Jaap is gedoken, besluit hij dit mooie en belangrijke lied voor Jaap te gaan zingen. Uiteraard wel vertaald naar het Nederlands.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Nielson zingt belangrijk lied <em>Ze heeft me lief</em> voor <em>Jaap Reesema</em> (<em>Beste Zangers</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Donderdag 8 september zagen we verschillende liedjes van Jaap Reesema voorbijkomen in Beste Zangers. Het favoriete liedje van Kim Kötter, de vrouw van Jaap, is toch wel ‘It’s you for love’. Nadat Nielson in het oeuvre van Jaap is gedoken, besluit hij dit mooie en belangrijke lied voor Jaap te gaan zingen. Uiteraard wel vertaald naar het Nederlands. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Jan Smit is stiekem jaloers op muziekstijl van Nielson Bekijk deze video » Nielson is beledigd door zijn zingende vrouw Hanna: "Je kent mijn liedjes niet!" Bekijk deze video »
TV :
Nielson zingt belangrijk lied Ze heeft me lief voor Jaap Reesema (Beste Zangers)

Actuele video's

Meer actuele video's