Bekijk de intense trailer van de nieuwe Videoland-serie Moedermaffia

Bekijk de intense trailer van de nieuwe Videoland-serie Moedermaffia

Vrijdag 9 september 2022 om 15:55

'Moedermaffia' is een groep moeders die zich vol overgave stort op alle aspecten die bij het moederschap horen en bepaalde opvattingen heeft en uitdraagt over de juiste wijze van opvoeden. En nu is er een Videoland-serie gemaakt over de moedermaffia. Bekijk de trailer hieronder.

Stiefmoeder from hell
In de Videoland-serie Moedermaffia volgen we Daan (Loes Haverkort), een moeder die maar wat aanmoddert. Wanneer ze haar dochter Pip dreigt te verliezen aan de perfecte stiefmoeder from hell, Monique, moet ze aan de bak om te bewijzen dat ze het moederschap waardig is.

Bekijk de trailer van Moedermaffia hieronder. De serie Moedermaffia is vanaf 30 september te zien op Videoland.

Bekijk de intense trailer van de nieuwe <em>Videoland</em>-serie <em>Moedermaffia</em> 'Moedermaffia' is een groep moeders die zich vol overgave stort op alle aspecten die bij het moederschap horen en bepaalde opvattingen heeft en uitdraagt over de juiste wijze van opvoeden. En nu is er een Videoland-serie gemaakt over de moedermaffia. Bekijk de trailer hieronder. Stiefmoeder from hellIn de Videoland-serie Moedermaffia volgen we Daan (Loes Haverkort), een moeder die maar wat aanmoddert. Wanneer ze haar dochter Pip dreigt te verliezen aan de perfecte stiefmoeder from hell, Monique, moet ze aan de bak om te bewijzen dat ze het moederschap waardig is. Bekijk de trailer van Moedermaffia hieronder. De serie Moedermaffia is vanaf 30 september te zien op Videoland. Bekijk ook Twitter: Fout maar goud met de grond gelijk gemaakt: "Nichterig gelach" Bekijk deze video » Fout maar goud: de vunzige praatjes van Fred en Geer wil Chantal Janzen niet horen Bekijk deze video » Bekijk Harry Piekema's ochtendritueel in Expeditie Robinson: "Chinese traditie" Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de intense trailer van de nieuwe Videoland-serie Moedermaffia

Actuele video's

Meer actuele video's