Nick en Simon openhartig over boze blikken bij Jinek: "Gespannen voor interview"

Nick en Simon openhartig over boze blikken bij Jinek: "Gespannen voor interview"

Anderhalve week geleden vertellen Nick Schilder en Simon Keizer aan tafel bij Jinek over hun breuk. Vooral de blikken van Nick zorgen voor ophef en speculatie. Het duo reageert nu zelf op alle commotie voor de camera van RTL Boulevard.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Nick en Simon</em> openhartig over boze blikken bij <em>Jinek</em>: &quot;Gespannen voor interview&quot; Anderhalve week geleden vertellen Nick Schilder en Simon Keizer aan tafel bij Jinek over hun breuk. Vooral de blikken van Nick zorgen voor ophef en speculatie. Het duo reageert nu zelf op alle commotie voor de camera van RTL Boulevard. Tekst gaat verder onder de video. Boze blikken"Ik ben m’n wenkbrauwen gaan epileren, want het schijnt zo te zijn dat ik een nogal donkere uitkijk heb. Dus ik ben er mee aan de slag gegaan", aldus Nick Schilder. De zanger vertelt dat hij heel gespannen was voor het interview, wellicht dat hij daarom zo boos keek tijdens de uitzending. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nick en Simon openhartig over boze blikken bij Jinek: "Gespannen voor interview"

Boze blikken
"Ik ben m’n wenkbrauwen gaan epileren, want het schijnt zo te zijn dat ik een nogal donkere uitkijk heb. Dus ik ben er mee aan de slag gegaan", aldus Nick Schilder. De zanger vertelt dat hij heel gespannen was voor het interview, wellicht dat hij daarom zo boos keek tijdens de uitzending.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV