Robbie Williams enthousiast over nieuw album: "Viering van 25e jaar als soloartiest"

Robbie Williams enthousiast over nieuw album: "Viering van 25e jaar als soloartiest"

Robbie Williams voorzien ons alweer een kwart eeuw van solonummers en daarom viert hij dit jaar zijn jubileum! En als hits als 'Angels' en 'Let Me Entertain You' na al die jaren nog steeds zo goed scoren, waarom zou je ze dan niet nog een keertje opnemen?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Robbie Williams</em> enthousiast over <em>nieuw album</em>: &quot;Viering van 25e jaar als soloartiest&quot; Robbie Williams voorzien ons alweer een kwart eeuw van solonummers en daarom viert hij dit jaar zijn jubileum! En als hits als 'Angels' en 'Let Me Entertain You' na al die jaren nog steeds zo goed scoren, waarom zou je ze dan niet nog een keertje opnemen? Tekst gaat verder onder de video. Robbie WilliamsRobbie heeft zijn grootste hits opnieuw opgenomen maar deze keer samen met het Nederlandse Metropole Orkest. "Het is een viering van m'n 25e jaar als soloartiest. Sinds mijn vertrek uit Take That", aldus Robbie Williams in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Robbie Williams enthousiast over nieuw album: "Viering van 25e jaar als soloartiest"

Robbie Williams
Robbie heeft zijn grootste hits opnieuw opgenomen maar deze keer samen met het Nederlandse Metropole Orkest. "Het is een viering van m'n 25e jaar als soloartiest. Sinds mijn vertrek uit Take That", aldus Robbie Williams in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's