Vriendschap Nick en Simon voorbij: "Kunnen niet meer samen door een deur"

Vriendschap Nick en Simon voorbij: "Kunnen niet meer samen door een deur"

De break-up van Nick en Simon kan niemand ontgaan zijn, helemaal niet nadat ze elkaar bijna niet konden aankijken aan tafel bij Jinek. Aran Bade vertelt in RTL Boulevard over de laatste ontwikkelingen tussen Nick en Simon.

Tekst gaat verder onder de video.

Vriendschap <em>Nick en Simon</em> voorbij: &quot;Kunnen niet meer samen door een deur&quot; De break-up van Nick en Simon kan niemand ontgaan zijn, helemaal niet nadat ze elkaar bijna niet konden aankijken aan tafel bij Jinek. Aran Bade vertelt in RTL Boulevard over de laatste ontwikkelingen tussen Nick en Simon. Tekst gaat verder onder de video. VriendschapEntertainmentdeskundige Aran Bade schept in RTL Boulevard duidelijkheid over de 'vriendschap' tussen Nick en Simon: "Het was een zakelijk, maar toch wel gespannen gesprek. (...) Je ziet gewoon, dat het op vriendschappelijke wijze, niet meer door één deur kan." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Vriendschap Nick en Simon voorbij: "Kunnen niet meer samen door een deur"

Vriendschap
Entertainmentdeskundige Aran Bade schept in RTL Boulevard duidelijkheid over de 'vriendschap' tussen Nick en Simon: "Het was een zakelijk, maar toch wel gespannen gesprek. (...) Je ziet gewoon, dat het op vriendschappelijke wijze, niet meer door één deur kan."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's