Holland's Got Talent gemist? Mel Be zingt speciaal liefdeslied voor Dan Karaty

Holland's Got Talent gemist? Mel Be zingt speciaal liefdeslied voor Dan Karaty

Vrijdag 9 september 2022 om 22:34

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Een nogal bijzonere auditie vrijdagavond bij Holland's Got Talent. Zangeres Mel Be verschijnt op het podium en zingt een zelfgeschreven liefdeslied gericht aan jurylid Dan Karaty.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em> gemist? <em>Mel Be</em> zingt speciaal liefdeslied voor <em>Dan Karaty</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Een nogal bijzonere auditie vrijdagavond bij Holland's Got Talent. Zangeres Mel Be verschijnt op het podium en zingt een zelfgeschreven liefdeslied gericht aan jurylid Dan Karaty. Tekst gaat verder onder de video. LiefdesliedJurylid Dan Karaty kan het niet aanhoren en druk al snel op zijn knop. Edson da Graça en Chantal Janzen volgen snel. Marc-Marie Huijbregts geeft Mel Be nog een kans, maar tevergeefs. Dan Karaty moet helemaal niks weten van het gerichte liefdeslied speciaal voor hem. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent gemist? Mel Be zingt speciaal liefdeslied voor Dan Karaty

Liefdeslied
Jurylid Dan Karaty kan het niet aanhoren en druk al snel op zijn knop. Edson da Graça en Chantal Janzen volgen snel. Marc-Marie Huijbregts geeft Mel Be nog een kans, maar tevergeefs. Dan Karaty moet helemaal niks weten van het gerichte liefdeslied speciaal voor hem.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's