René van der Gijp over Ruud van Nistelrooij: 'Het is allemaal kut, ja!' (video)

René van der Gijp over Ruud van Nistelrooij: 'Het is allemaal kut, ja!' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp over Ruud van Nistelrooij: 'Het is allemaal kut, ja!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp zag de persconferentie van Ruud van Nistelrooij van afgelopen vrijdag, waarin de trainer van PSV behoorlijk geprikkeld reageerde op een journalist. Volgens Van der Gijp had de journalist weldegelijk een punt: 'Het is allemaal kut, ja!' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp zag de persconferentie van Ruud van Nistelrooij van afgelopen vrijdag, waarin de trainer van PSV behoorlijk geprikkeld reageerde op een journalist. Volgens Van der Gijp had de journalist weldegelijk een punt: 'Het is allemaal kut, ja!'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's