Op1 gemist? André Rieu gaat weer op wereldtournee: 'Eindelijk!' (video)

Op1 gemist? André Rieu gaat weer op wereldtournee: 'Eindelijk!' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? André Rieu gaat weer op wereldtournee: 'Eindelijk!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Na drie jaar gaat André Rieu weer op wereldtournee. En dat werd tijd. Rieu had het tijdens de coronacrisis moeilijk met zijn Johann Strauss Orkest. Ze konden niet optreden, maar ook niet reperteren. Gelukkig is iedereen inmiddels weer helemaal klaar voor een reis rond de wereld. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? André Rieu gaat weer op wereldtournee: 'Eindelijk!' (video)

Na drie jaar gaat André Rieu weer op wereldtournee. En dat werd tijd. Rieu had het tijdens de coronacrisis moeilijk met zijn Johann Strauss Orkest. Ze konden niet optreden, maar ook niet reperteren. Gelukkig is iedereen inmiddels weer helemaal klaar voor een reis rond de wereld.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV