Samenvatting Vuelta etappe 20: Remco Evenepoel officieus zeker van eindzege

Samenvatting Vuelta etappe 20: Remco Evenepoel officieus zeker van eindzege

Remco Evenepoel heeft de eindzege in de Vuelta vrijwel binnen. De Belg van Quick-Step Alpha Vinyl verdedigde zijn leiderstrui met succes in de twintigste etappe. De etappezege ging naar Richard Carapaz, voor hem alweer zijn derde dagzege van deze Ronde van Spanje.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>Vuelta</em> etappe 20: <em>Remco Evenepoel</em> officieus zeker van eindzege Remco Evenepoel heeft de eindzege in de Vuelta vrijwel binnen. De Belg van Quick-Step Alpha Vinyl verdedigde zijn leiderstrui met succes in de twintigste etappe. De etappezege ging naar Richard Carapaz, voor hem alweer zijn derde dagzege van deze Ronde van Spanje. Tekst gaat verder onder de video. Etappe 20De twintigste etappe ging over 181 kilometer van Moralzarzal naar Puerto de Navacerrada. Vlak voor de top van de Puerto de Cotos ging Carapaz alleen aan kop. In de laatste kilometers hield Carapaz stand, al kwam Arensman, die was weggereden uit de groep met favorieten, nog in de buurt. De Nederlander strandde op acht tellen van de dagwinnaar. Bekijk de samenvatting van de Vuelta etappe 20 hierboven. Lees ook het volledige etappeschema van de Vuelta 2022. Bekijk ook Samenvatting Vuelta (Ronde van Spanje) etappe 15: Thymen Arensman wint koninginnenrit Bekijk deze video » Zien: Primoz Roglic is de kluts kwijt na keiharde valpartij in Vuelta etappe 16 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Vuelta etappe 20: Remco Evenepoel officieus zeker van eindzege

Etappe 20
De twintigste etappe ging over 181 kilometer van Moralzarzal naar Puerto de Navacerrada. Vlak voor de top van de Puerto de Cotos ging Carapaz alleen aan kop. In de laatste kilometers hield Carapaz stand, al kwam Arensman, die was weggereden uit de groep met favorieten, nog in de buurt. De Nederlander strandde op acht tellen van de dagwinnaar.

Bekijk de samenvatting van de Vuelta etappe 20 hierboven. Lees ook het volledige etappeschema van de Vuelta 2022.

Actuele video's

Meer actuele video's