Video: Koning Charles weet in korte tijd harten van Britten voor zich te winnen

Video: Koning Charles weet in korte tijd harten van Britten voor zich te winnen

Zaterdag 10 september 2022 om 21:36

Twee dagen na het overlijden van zijn moeder was het vandaag wéér een drukke dag voor koning Charles III. Met een traditionele ceremonie werd hij vanmorgen officieel benoemd tot koning en voor het eerst in de geschiedenis werd deze formaliteit live uitgezonden op tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Koning Charles</em> weet in korte tijd <em>harten van Britten</em> voor zich te winnen Twee dagen na het overlijden van zijn moeder was het vandaag wéér een drukke dag voor koning Charles III. Met een traditionele ceremonie werd hij vanmorgen officieel benoemd tot koning en voor het eerst in de geschiedenis werd deze formaliteit live uitgezonden op tv. Tekst gaat verder onder de video. Koning Charles IIIRoyaltydeskundige Jeroen Snel vertelt in RTL Boulevard over de eerste officiële momenten van koning Charles: "Koning Charles weet in korte tijd harten van Britten voor zich te winnen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Koning Charles weet in korte tijd harten van Britten voor zich te winnen

Koning Charles III
Royaltydeskundige Jeroen Snel vertelt in RTL Boulevard over de eerste officiële momenten van koning Charles: "Koning Charles weet in korte tijd harten van Britten voor zich te winnen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's