Undercover in Nederland: afvalcoach adviseert anorexiapatiënten nog meer af te vallen

Undercover in Nederland: afvalcoach adviseert anorexiapatiënten nog meer af te vallen

Sunday 11 September 2022 om 13:03

Vanavond (11 september) is er opnieuw een schrijnende reportage te zien in Undercover in Nederland, het programma waarin Alberto Stegeman de meest verdorven oplichters ontmaskert en confronteert met hun daden. Deze week is dat een zelfbenoemde afvalcoach die minderjarige anorexiapatiënten adviseert nog meer af te vallen. Bekijk een fragment uit deze aflevering hieronder.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

<em>Undercover in Nederland</em>: afvalcoach adviseert <em>anorexiapatiënten</em> nog meer af te vallen Vanavond (11 september) is er opnieuw een schrijnende reportage te zien in Undercover in Nederland, het programma waarin Alberto Stegeman de meest verdorven oplichters ontmaskert en confronteert met hun daden. Deze week is dat een zelfbenoemde afvalcoach die minderjarige anorexiapatiënten adviseert nog meer af te vallen. Bekijk een fragment uit deze aflevering hieronder. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Undercover in Nederland pakt naaktmasseur aan die kinderen blijkt te masseren Bekijk deze video » Zien: Henk H. masseert naakte kinderen en wordt ontmaskerd door Alberto Stegeman Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's