Remco de Boer in WNL Op Zondag: "Met alleen groene energie redden we het niet"

Remco de Boer in WNL Op Zondag: "Met alleen groene energie redden we het niet"

Zondag 11 september 2022 om 14:40

WNL op Zondag is na een zomerstop weer terug op de buis. Een van de eerste gasten van dit nieuwe seizoen is energiedeskundige Remco de Boer. Hij hekelt het geschapen beeld dat we gewoon met fossiele energie moeten stoppen. Hij laat weten dat Nederland nooit zo ver komt dat het land zich kan redden met alleen groene energie. Bekijk het fragment met Remco hieronder.

WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Remco de Boer</em> in <em>WNL Op Zondag</em>: &quot;Met alleen groene energie redden we het niet&quot; WNL op Zondag is na een zomerstop weer terug op de buis. Een van de eerste gasten van dit nieuwe seizoen is energiedeskundige Remco de Boer. Hij hekelt het geschapen beeld dat we gewoon met fossiele energie moeten stoppen. Hij laat weten dat Nederland nooit zo ver komt dat het land zich kan redden met alleen groene energie. Bekijk het fragment met Remco hieronder. WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: volkslied Groot Brittannië aangepast na overlijden Queen Elizabeth II Bekijk deze video » WNL Op Zondag is terug: dit zijn de gasten van zondag 11 september Bekijk deze video »
TV :
Remco de Boer in WNL Op Zondag: "Met alleen groene energie redden we het niet"

Actuele video's

Meer actuele video's