Bekijk de eerste beelden van nieuw BNN-programma Nederland is Vol

Bekijk de eerste beelden van nieuw BNN-programma Nederland is Vol

Sunday 11 September 2022 om 15:35

Vanavond start het nieuwe programma Nederland is Vol met Jeroen Pauw. In dit programma onderzoekt Pauw, samen met journalist Sander Heijne, of ons kleine Nederland op verschillende vlakken niet de grenzen aan groei heeft bereikt. In de eerste aflevering onderzoeken we de groei van Schiphol, één van de drie grootste luchthavens van Europa. Bekijk de promo hieronder.

Het nieuwe programma Nederland is vol is vanaf zondag 11 september rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nederland is vol terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de eerste beelden van nieuw BNN-programma <em>Nederland is Vol</em> Vanavond start het nieuwe programma Nederland is Vol met Jeroen Pauw. In dit programma onderzoekt Pauw, samen met journalist Sander Heijne, of ons kleine Nederland op verschillende vlakken niet de grenzen aan groei heeft bereikt. In de eerste aflevering onderzoeken we de groei van Schiphol, één van de drie grootste luchthavens van Europa. Bekijk de promo hieronder. Het nieuwe programma Nederland is vol is vanaf zondag 11 september rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nederland is vol terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jeroen Pauw: 'Geen kinderen hebben is een zegen én goed voor je footprint' (Op1) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's