Hereniging Harry en William raakt Britten: 'Bij elkaar komen brengt troost'

Hereniging Harry en William raakt Britten: 'Bij elkaar komen brengt troost'

Voor het eerst sinds lange tijd verschenen William en Harry weer gezamenlijk in het openbaar met hun echtgenoten Catherine en Meghan. Royaltyverslaggever Annemarie de Kunder vertelt in RTL Boulevard over de reünie van William en Harry.

Tekst gaat verder onder de video.

Hereniging <em>Harry en William</em> raakt <em>Britten</em>: 'Bij elkaar komen brengt troost' Voor het eerst sinds lange tijd verschenen William en Harry weer gezamenlijk in het openbaar met hun echtgenoten Catherine en Meghan. Royaltyverslaggever Annemarie de Kunder vertelt in RTL Boulevard over de reünie van William en Harry. Tekst gaat verder onder de video. Reünie raakt BrittenDe hereniging maakt veel los. Annemarie de Kunder vraagt wat de Britten hoe ze over deze verzoening denken: "Ik was verrast dat ze in dezelfde auto stapten. Ze hebben allebei veel verdriet. Bij elkaar komen brengt misschien troost." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hereniging Harry en William raakt Britten: 'Bij elkaar komen brengt troost'

Reünie raakt Britten
De hereniging maakt veel los. Annemarie de Kunder vraagt wat de Britten hoe ze over deze verzoening denken: "Ik was verrast dat ze in dezelfde auto stapten. Ze hebben allebei veel verdriet. Bij elkaar komen brengt misschien troost."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV